Prezentare Pensiune : Casa Traiana
Pensiunea Casa Traiana din Alba Iulia dispune pentru cazare de 10 camere, dintre care 7 duble si 3 camere matrimoniale si 2 apartamente cu 3 camere si bucatarie proprie. Camerele dispun de baie proprie, televizor, internet, televiziune prin
cablu,telefon, balcon.
De asemenea, oaspetilor nostri, care au ales serviciul de cazare, le oferim gratuit servicii de intretinere: sauna, fitness, jacuzzii, masaj.Cu aceste dotari,ne mandrim ca suntem locul de popas preferat atat al turistilor care viziteaza Alba Iulia ,cat si al oamenilor de afaceri aflati la noi in oras, in tranzit si care opteaza pentru cazare la noi, gasind aici tot confortul unei pensiuni de calitate din Alba Iulia.

De asemenea, pe langa serviciile de cazare si intretinere, oferite de pensiunea noastra din Alba Iulia, dispunem de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, in care pe langa micul dejun va oferim o gama diversificata de produse traditionale romanesti, gatite sanatos "ca la mama acasa".

Stimati clienti, daca aveti drum in Judetul Alba sau in Municipiul Alba Iulia si veti alege serviciile de cazare ale pensiunii noastre, cu siguranta, primirea si serviciile noastre ireprosabile, vor face ca si altadata sa ne alegeti atunci cand popositi.
cazare-casa-traiana-02
cazare-casa-traiana-03
cazare-casa-traiana-05
cazare-casa-traiana-06
cazare-casa-traiana-11
cazare-casa-traiana-13
cazare-casa-traiana-14
cazare-casa-traiana-24
ct-02
ct-09
ct-15
ct-06
Receptie Pensiune

Check IN     : ora 14 - 07 AM
Check OUT : pana la ora 12 PM
Servicii Cazare

Camera Single  120 RON
Camera Double 160 RON
Apartament 280 RON
Mic Dejun Inclus
Masa & Restaurant

Mic Dejun     : ora 07 - 10 AM
Restaurant :    ora 15 -  23 PM.
Sauna ; Jacuzii
Fitness si Masaj
Sala Conferinte
Team Building
receptie-01
casa-traiana-01
receptie
casa-traiana-02
Copyright © CT  2012 Casa Traiana. Design by Alba Design ( siteuri / pagini web / promovare web  ) Toate drepturile rezervate.
Masa &Restaurant
Rezervari Pensiune
Contact
Cazare Alba Iulia
SOCIAL MEDIA :
Ce spun clientii :