Consulta meniul nostru

Meniu.pdf

Click pe iconita pentru a deschide brosura

Cazare Pensiune:

Pensiunea Casa Traiana din Alba Iulia , dispune de 28 locuri de cazare in camere cu pat matrimoniala si double twin si 2 apartament cu living, 2 camere double twin fara bucatarie proprie. Camerele dispun de baie proprie, televizor, internet, televiziune prin cablu, telefon.

Masa & Restaurant

Dispunem de un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri, in care pe langa micul dejun va oferim o gama diversificata de produse traditionale romanesti, Totodata va puteti desfata simturile si curiozitatea incercand preparate cu specific traditional romanesc si din bucataria internationala.

Sala de conferinte / Team Building

Cu o capacitate maxima de 30 de locuri , sala de conferinte a pensiunii "Casa Traiana "va sta la dispozitie. Dispunem de aparatura moderna care include videoproiector si flipchart . Pretul pentru inchirierea salii si a aparaturii este de 15 euro/ora. In cazul in care inchiriati minim 8 camere/noapte , la tariful practicat , sala de conferinte este gratuita . Putem oferi coffe break in mai multe variante in functie de necesitatile d-voastra.

CASA TRAIANA

Info Pensiune

Luni - Vineri: non-stop

0728 444 318

pensiunecasatraiana@yahoo.com

© Copyright 2022 Pensiune Alba - Creare site Web & Web Design by AlbaDesign

TOP