Consulta meniul nostru

Meniu.pdf

Click pe iconita pentru a deschide brosura

Servicii cazare

Pensiunea Casa Traiana din Alba Iulia , dispune de 28 locuri de cazare in camere cu pat matrimoniala si double twin si 2 apartament cu living, 2 camere double twin fara bucatarie proprie. Camerele dispun de baie proprie, televizor, internet, televiziune prin cablu, telefon.

Masa & Restaurant

Dispunem de un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri, in care pe langa micul dejun va oferim o gama diversificata de produse traditionale romanesti, Totodata va puteti desfata simturile si curiozitatea incercand preparate cu specific traditional romanesc si din bucataria internationala.

Sala de Conferinte & Team building

Cu o capacitate maxima de 30 de locuri , sala de conferinte a pensiunii "Casa Traiana "va sta la dispozitie. Dispunem de aparatura moderna care include videoproiector si flipchart . Pretul pentru inchirierea salii si a aparaturii este de 15 euro/ora. In cazul in care inchiriati minim 8 camere/noapte , la tariful practicat , sala de conferinte este gratuita . Putem oferi coffe break in mai multe variante in functie de necesitatile d-voastra.

Terapie & Relaxare

Pentru a va asigura confortul , pensiunea Casa Traiana dispune de o serie de servicii menite sa va relaxeze.Dispunem de personal calificat in domeniul masajului si terapiei corporale,gata oricand sa va redea confortul si buna dispozitie .
Beneficii ale masajului :
Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare deplina si calm. Aceasta se intampla datorita faptului ca masajul de relaxare stimuleaza producerea de endorfina, substanta responsabila pentru instalarea sentimentului de fericire. De asemenea, se reduc nivelurile hormonilor de stres ca adrenalina, cortizolul si norepinefrina.

TOP